Recepten


Lamsbout
Lamsbout
De bekende lamsbout is vet; dat van de lam komt en hiervan zijn achterdelen. Dit is dan ook het deel waar het fijnste vlees uit gesneden kan worden.
Meer Informatie
Gebraden lamsbout
Gebraden lamsbout
Een lamsbout is een perfect gerecht voor een feestelijke maaltijd of een bijzondere gelegenheid. Het vlees is smaakvol, mals en ideaal voor langzaam garen in de oven.
Meer Informatie
Lamsbout met aromatische kruiden
Lamsbout met aromatische kruiden
Dit recept voor lamsbout met knoflook, rozemarijn en citroen is een heerlijk en feestelijk gerecht dat de rijke smaken van lamsvlees naar voren brengt.
Meer Informatie
Gemarineerde lamsbout
Lamsbout met kruidenkorst en balsamico saus
De spier van een varken die je kan vinden in de rug wordt de varkenshaas genoemd. Dit lekker stukje mals vlees is overheerlijke in bepaalde gerechten.
Meer Informatie
Lamsbout met munt
Lamsbout met munt
Dit recept voor lamsbout is een heerlijke manier om van een malse en smaakvolle maaltijd te genieten. Het vlees wordt gemarineerd met frisse citroen, geurige munt en knoflook.
Meer Informatie
Lamskotelet
Lamskotelet
Mijn favoriete gerecht is toch wel echt het lamskotelet. Heerlijk voor bij het avond eten. Mijn tante maakte dit gerecht altijd wanneer ik langskwam.
Meer Informatie